Vana arm ei roosteta?

Ei, ärge kartke, ma pole oma laste isaga ära leppimas ja pastasid ühte kappi panemas. Ma olen veel täie mõistuse juures (või noh, suhteliselt). Üldse olen ma seda tüüpi inimene, kes vana suppi ei armasta üles soojendada. Nii kaudses kui otseses tähenduses. Lihtsalt mulle meeldib seda ühte suppi väga pikalt süüa. Aga kui ma juba olen oma isu täis söönud, siis võib keegi teine seda edasi soojendada ja süüa, või mida iganes.


Igatahes, kõrval trepikojas, elab üks mees. Ma kutsun teda Habeks, võite kolm korda arvata miks. Tegelikult tean ma väga hästi ta nime ka, googeldasin noh, aga minu jaoks on ta ikkagi Habe. Tegemist on väga sümpaatse meesterahvaga, ja mitte ainult tema näol asetseva karvkatte tõttu. (Pole mõtet ilkuda, mulle juhtumisi meeldivad habemega mehed, teistele meeldivad pikakasvulised, pruunisilmsed ja tumedapäised.) Lisaks käib ta enamasti väga kenasti riides, ta teeb kõvasti trenni ja seda on näha. Jama on selles, et ega selline mees tavaliselt ripakile ei jää.

Elaski temaga samas korteris üks kena blond naisterahvas. Nägin neid vahel koos. Kaks asjalikku, tõsist ja pealtnäha edukat noort inimest. Minu jaoks oli veider, et mingit keemiat ei paistnud neil kahel omavahel olevat. Ajas kumbki oma asja - Habe käis 8 korda nädalas trennis ja Blond chillis õhtuti oma sõpradega. Aga noh, paljugi mis, inimesed väljendavadki kiindumust erinevalt. Meie näiteks eksmehega olime kogu aeg teiste ees kaelakuti, omavahel olles oli pilt sootuks teine.

Ühel hetkel ma Blondi enam ei näinud ja Habe hakkas ringi liikuma erineva juuksevärvi esindajatega. Nagu elus ikka, üks asi viis teiseni ning kuidagi poolkogemata sattus Habe Facebookis minu sõbranimekirja. Kui te veel ei teadnud, siis ma olen see, kes küsib inimestelt ebamugavaid küsimusi ning minule siiani arusaamatuks jäänud põhjustel, inimesed vastavad mulle. Tartu ülikoolis professorid kirjutavad selle fenomeni kohta uurimustöid, kõik asjata. Nagu aimate, küsisin ma Habelt, et mis siis Blondiga juhtus. Tema nagu viisakas inimene kunagi, vastas, et ei ela enam koos. Natuke vist imestas, et ma tema naistel silma peal hoian, aga ära mind ei blokeerinud, ju ma siis ei mõju hirmuäratavalt.


Kuigi Habe käis kõvasti deitimas ja osales üritustel, siis naist tal koju ei ilmunud. Millest ma seda järeldan? Näiteks kandis Habe rinnas märki "Õnnelik inimene", nagu come on, loogiline, et mingi naine joogise peaga selle sinna torkas. Aga aknad olid Habemel aasta otsa pesemata, ükski endast lugupidav naisterahvas poleks nii kaua musti aknaid talunud. Seega, ei pea just miss Marple olema, et 2+2 kokku liita.

No ja arvake, keda ma möödunud nädalavahetusel Habemega nägin? Jep, õigesti arvasite. Võib-olla said nad oma erimeelsused lahendatud või leidsid, et parem on olla koos, kui eraldi. Keeruline öelda. Habe hoiab sotsiaalmeedias madalat profiili, pole juba tükk aega minu Insta pilte südatanud. Ei julge mina ka küsida, võib-olla polegi vana Blond vaid hoopis uus. Aga noh, vaevalt.


Nii et, Habe, kui sa seda lugema juhtud, siis anna märku, kas Barney eksis?


Kommentaarid